Lite nya grejer till salongen

Har tagit in EKOPHARMAS djuprengörande schampo, innehållande lera som är utmärkt att tvätta håret med före växtfärgning för att ta bort kemikalierester ur håret och hårbotten. Har man mycket gammalt skräp i håret kan inte växtfärgen fästa ordentligt. 
Växtfärgschampot kan man använda hemma för att bevara hårets färg och glans efter en växtfärgning.
Örtskölj med ettika och örter används att skölja håret med efter växtfärgning för att ta fram en mera intesiv färg och glans. Gör att hårfibrerna stängs och att håret blir lättkammat. Minskar också elektrisiteten i håret, och fungerar som ett balsam.



Har också hittat några söta glasburkar att ha mina reningskurer. Här är rasul-lera och carragentång.



Några blommor följde också med hem från butiken. Man blir ju sugen på att ha lite grönska omkring sig  nu när det börjar bli vår! Blir nog att hämta in lite björkris snart också så det hinner komma fram lite gröna "musöron" till påsken.


Skålen fick jag i gåva för en tid sen och nu har jag äntligen hittat nåt att fylla den med! :) Vartefter man bor in sig börjar man se lite hur saker och ting passar och kanske flyttar om lite hit och dit och får upp någon ny hylla och så vidare. Schampoflaskor och burkar får flytta runt lite på hyllorna innan de hittar sin rätta plats. (Vilket såklart är i håret, de gör ju inte så mycket nytta på hyllan egentligen) :D

Ha en trevlig fortsättning på dagen alla läsare!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Äppelcidervinäger

Björken

Torv