Hej på er!

Jag ska presentera några av de produkter jag kommer att börja använda i salongen. De är ekologiska och närproducerade, närmare bestämt i Jakobstad. Det är två systrar som under ca tio års tid tillverkat hår och hudvårdsprodukter för hand av ekologiska råvaror, blommor, tång och näringsrika växtoljor. Naturligt från naturen.
Bland de produkter som jag har beställt in finns fyra olika schampo, de är milda och vårdande och gjorda av finländska örter.

Calendula schampo innehåller ringblomma och kamomill. Ringblomman har vårdande och läkande egenskaper och tillför glans och näring till håret. Passar bra till ljusa hår och till normal och fet hårbotten.

Rosen schampot är mycket vårdande och passar till torrt och skadat hår. Det innehåller också carrageen tång och glycerol som återfuktar och bevarar hårets vitalitet.

Örtschampo aktiv innehåller avkok av nässla, groblad och åkerfräken som lämpar sig bra vid hårbottenproblem som mjäll och klåda. Stimulerar cirkulationen i hårbotten och löddrar bra.

Röllekaschampo innehåller örter och grön lera som lämpar sig bra till fett hår eftersom de har en balanserande och utrensande effekt.



Annat som finns i min hylla är handgjorda tvålar, tillverkade enligt gammaldags kallrörd metod
Bland annat Ringblomstvål. Den passar speciellt bra till torr och narig hud och till små barns ömtåliga hud.
Tvålarna är oparfymerade och innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. De har en mild doft av äkta eterisk olja.

Ett milt hårspray finns också med innehåll av nässla och grönt te. Det ger frisyren en naturlig stadga. Innehåller inte kemikalier eller alkohol.

Ett vitaminrikt ekologisk hårvax som innehåller sheasmör och sesamolja ger form och stadga till håret samtidigt som det vårdar och skyddar håret på ett rent och naturligt sätt. Behändigt eller hur?

Det var några av de AM Naturprodukter som jag är återförsäljare till. Blev du nyfiken är det bara att höra av dig och fråga.
Ha en underbar dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Äppelcidervinäger

Björken

Torv